Sandra

Mijn naam is Sandra Smits Soepboer (1985) en naast moeder van drie kinderen, ben ik kwaliteitsondersteuner in het basisonderwijs, pedagogisch coach en beleidsmedewerker in de kinderopvang en gecertificeerd trainer en coach.

Na een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik besloten meer te doen met mijn passie voor ontwikkelen en opvoeden. Sancoaching is ontstaan vanuit die passie en een enorm enthousiasme voor coaching. Mijn missie is om ouders, opvoeders en professionals in hun kracht te zetten.

De coachingssessies, workshops en trainingen of bijeenkomsten zijn bij mij persoonlijk, gemoedelijk en waar het kan met een beetje humor. Ik ben altijd op zoek naar verbinding, samenwerking en werk oplossingsgericht.

Ik volg regelmatig nieuwe cursussen, trainingen en bezoek inspiratiebijeenkomsten. Soms is dit een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod en soms ontstaat er iets nieuws, aanvullend op het huidige aanbod. Wil je hier graag van op de hoogte gehouden worden? Kijk dan regelmatig op de website of volg mij op facebook.